EDDIG!

2012/04/10. - írta: Emilke mesél

Talán hiányos az emlékezetem

... 1945 április elején Magyarország egy nemzeti identitás újjászületését és a gyenge újszülött maródiságát élte meg. Először a szovjet felszabadítás, a 800 000 ezer szovjet katona halála majd a több

10 000 szovjet katonai megszállás által.

... Aztán később egy szocialista „forradalom” zajlott le, az összes lehetséges gyerekbetegségekkel, melyek gyógyítására 56 keserű gyógyszerét kellett nyelnünk.

... Nem vagyunk okos nép, még a saját kárunkon sem tanultunk. Émelygésünk ellen bevettük az Antall kormányt, ez csak annyiban használt, hogy már hányunk is. Mára aztán a rossz kezelések hatására a beteg kritikus állapotba került. Lesoványodott szervezetét MSZP FIDESZ JOBBIK LMP gennyes fekélyei lepik el, csontjai kibökik a bőrét és a Vatikán fojtja légzését. Az már csak a hab a tortán és a legkeserűbb kanalas orvosság, hogy egy beteg személyiség ápolására adatott, aki hagymázasan végzi ámokfutását.

... Most ismét egy támadás indul a beteg test ellen. Az ágyat is ki akarják húzni alóla, hogy szalmán fekve rohadjon végpusztulásáig.

... Miről is van szó ?

... FÖLDET VISSZA NEM ADUNK! FÖLDET, GYÁRAT VISSZA NEM ADUNK !

Tetszenek emlékezni? Tetszenek?

... Dózsa óta folyik a per azok között, akiknek vére, verejtéke öntözi a földet és akik a föld javaiból dőzsölve élnek.

... Nem szóltam, mert... Nem szóltam, mert... Nem szóltam, mert...

 

... DE MOST ÜVÖLTENEM KELL! ÜVÖLTENEM KELL, mert itt Schmitt Pálok erkölcse, Orbán Viktorok, és igen, Gyurcsány Ferencek dúlása tombol. És Baráth Zsolt és Balczó és a többiek mocska szennyezi a nemzetet, szájukból frecseg a bűzös nyál,...

... és nem ég a szégyen pofátokon ifjúság? Nem törlitek le a szennyet, nem mossátok szép arcotok tisztára kiontott vérükkel?

...NEM ?

... SZÉGYELJÉTEK MAGATOK!

... AZ ÉN KOROSZTÁLYOM BÜSZKÉN NÉZHET AZ ÉGRE.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shakespeare.blog.hu/api/trackback/id/tr208315828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2016.06.05. 17:14:23

Baráth Zsolt botrányos parlamenti felszólalása éppen a holokauszt emléknapja előtti napokban történt. Baráth a Tiszaeszlári vérvádat éppen a megemlékezéssel kapcsolatban, újból váddá alakította. Az akkori bírói felmentést úgy állította be, hogy az a bíróra gyakorolt külső hatás miatt lehetett csak. Persze, Balczó elnökölt.
süti beállítások módosítása