Tipusmódosítás

2012/11/01. - írta: Emilke mesél

.Finom malacpecsenyét forgatott Luczy Baby a parázs fölött, Vírusos kedvencét.

.Finom malacpecsenyét forgatott Luczy Baby a parázs fölött, Vírusos kedvencét.

Luczy Ferke töltött egy pohárral az aranyló pokoltüzéből és emelték Vírusossal a poharat, Isten, Isten! Mikor meghallották az ajtó előtt a csoszogást. Ferke sógornője már vette is elő a poharat, Krampuszkák zsivajogva szaladtak ajtót nyitni, Baby a malackára pillantott, elég lesz szerencsére. Az Isten, a glóriáját az előszoba fogasra akasztotta, Krampuszkáknak a fejükre kis barackot nyomott és mindegyik kezébe egy habos bonbont, Babynak és sógornőnek egy-egy száll virágot, kedvenc kénköves illatukkal. Ferkének egy finom szivart adott és huncutul mosolygott hozzá. Mikor Ferke rágyújtott, megcsapta a tömjén illata, csak egy pillanata húzta el az orrát, aztán dacosan szívta tovább. Szevasz Haver, csapott Vírusos vállára.

Lucy Baby gyorsan a nyárs végére húzott egy fél libát és hagyta forogni a nyársat.

Az urak üldögéltek. Vírusos köhécselt, nem szerette a füstöt. Sógornő kis ventilátort kapcsolt be és szemrehányóan pillantott Ferkére.

Az Isten vidáman érdeklődött Vírusosnál, hogy s mint van. Vírusos nem dicsekedett. Mondhatni panaszkodott. Mit is mondhatok, barátaim, elég sok a baj. Látjátok, ideje lenne egy kis típusmódosításnak. Ferke bólogatott, az Isten érdeklődve kérdezte: Hogy gondolod?

Vírusos felemelte a mutatóujját, majd a fogára mutatott. Nézd csak itt például. Ez itt nem tökéletes. Ugye a cápa egyre másra kap új fogat. Ferke nevetett, az Isten gondolkodva nézte. Hümmögött kissé. Még mire gondolsz, érdeklődött.

Itt van ez a rák, az infarktus, meg sok minden, amivel nem tudunk mit kezdeni. Meg a köhögés. Ez a tüdő izé. Ez nem volt az eredeti tervrajzban.

De volt, mondta az Isten és Luczy Ferke is bólogatott.

Akkor is! Vágott az asztalra Vírusos. Mit képzeltek ti? Már a levegőt is irigylitek?

Na de milyenre gondolsz, kérdezték Vírusost.

Hát, nem is tudom, talán lehetne 20-30 centivel magasabb?, Talán egy kicsit gyorsabb, ja és kicsit erősebb, mert mostanában piszokul nehéz a szatyor. Aztán, ha lehetne 3-4 centi kis növekedés, meg egy kissé vaskosabb, ha …

Luczy Baby harsányan felnevetett az ajtófélfának támaszkodva és az éter fekete sötétjéből is egy kis kuncogás hallatszott.

Vírusos is bosszankodott egy kicsit és hangosabban mondta: A nőknél meg kevesebb ránc és …. csak egy tányér csörömpölése hallatszott. A három gazfickó cinkosan összenevetett.

Az Isten összecsukta rajzfüzetét. Megnézem, talán lehet valamit csinálni. Még tehettek néhány javaslatot, aztán dolgozhatunk. Valóban itt az ideje egy kis javításnak. Összenevettek.

Krampuszkák sivalkodtak a gyerekszobában, Luczy Baby és húga betolták a grillkocsin a pecsenyét, Vírusos töltött a poharakba, Ferke rázta a shakert a jéggel, …

Kész volt a vacsora.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shakespeare.blog.hu/api/trackback/id/tr158316166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

283390 2012.11.01. 21:10:34

Így készül a Homo concept, a Teremtés Gmbh-nál...:-)))

193225 2012.11.01. 21:16:53

Most mondd meg, itt-ott egy kis javítás nem időszerű?:)) Már kísérleteztek beültetett fogimplantátummal, vannak különféle cserék, innen-onnan transzplantátumok, sőt már megtaláltuk az őssejtet is.Alakul ez!

193225 2012.11.01. 21:52:25

Az igazság az, hogy már elkezdtünk egy kicsit barkácsolni. 5-6 cm már megy könnyedén. Egy-két dolgot egész ügyesen cserélgetünk. Csak egy kis finomítás kellene. Lehet, hogy elkezdünk bütykölni a genomokkal, először cserebogár nagyságú muslicákkal macskányi egérrel, minden lehet. :))

263397 2012.11.01. 22:12:26

4. Sajnos magunkhoz fogunk nyúlni, anélkül, hogy tudnánk mit teszünk. Javítanivaló lenne elég, de tudatlanoknak nem ajánlatos.

CsipkeRózsa 2016.06.21. 18:17:46

"egy száll virágot" =

egy szál virágot
süti beállítások módosítása