Es war einmal,..

2011/03/28. - írta: Emilke mesél

.......helyesebben, once upon a time,

.......helyesebben, once upon a time,

1938-ban a MAORT, majd utána a MANÁT. Pszt! Aki tudja, el ne mondja,....                                                                                            Aztán lett a MASZOLAJ, egész 54-ig, mikoris az akkor még szovjetnek nevezett oroszok visszaadták a magyaroknak a részesedésüket és azt mondták, csináljatok, amit akartok. Volt ez, volt az, aztán 91-ben lett egy olyan, hogy MOL..

Na, most itt aki tudja, az ne, aki nem tudja, a a google kisokoson  olvashatja. Szó, ami szó, ezek a ronda sógorék a kb. 10 kanyit érő papírjukat eladták 2x10 kanyiért, azaz 1 fabatkáért a Szurgutnyeftegaz nenű társaságnak. Ott viszont üzletemberek és az olajhoz értők is vannak éa Viktorának azt mondták, hogy ...nyeft...és ebéd nélkül küldték tovább Varsóba. Meg kell, hogy mondjam, a fellegekből jött sem járt jobban. Már a portán mondták, hogy ....nyeft.....Hát, nem is tudom, talán ti tudjátok? Mit fogadtok? Mennyit tesztek rá? Ne feledjétek a népi mondást, az erősebb kutyáról.  Szerertném persze azt is tudni, hogy ki fog menni legközelebb? Mert már mondták, hogy ugye ez a hapsi nem tárgyalópartner. Júj, úgy rágom a körmeim!



2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://shakespeare.blog.hu/api/trackback/id/tr268315302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

medve1942 2011.03.29. 09:30:42

Once upon a time volt egy MAORT-per is 48-ban, meg volt egy Vidravas című Galgóczi Erzsébet regény 84-ben. Mindkettőt felejtés borítja, pedig volna mit foglalkozni velük. Sőt, ma már lehetne elhallgatások nélkül is foglalkozni. Az ...infóból átkopipasztozott részletek után el szoktak hallgatni a kommentelők. Helytelen.

193225 2011.03.29. 10:13:31

Én megpróbálok egy szál gyufát gyújtani a sötétben, de senkit nem érdekel igazában, mint láthatod. Emlékezetem szerint történt egys más akkortájt. Vagy az én emlékezetem túl jó, vagy másoké gyenge, de azt hiszem a mai helyzet érthetőbb lenne a múlt vizsgálatával. Mit gondolsz Felleginek mekkora esélye van a Szurgutékkal szemben? Lehet, hogy Viktorkát is elunják? DDD
süti beállítások módosítása